تبلیغات
سرور اختصاصی
خرید vpn مدل های لباس و آموزش آشپزی - راگو ماهی تن(اسپانیایی)

مدل های لباس و آموزش آشپزی

مدل های لباس زنانه و دخترانه

چهارشنبه 8 مهر 1388

راگو ماهی تن(اسپانیایی)

نویسنده: payam eshghy   طبقه بندی: انواع غذا، غذاهای دریایی، 

مواد لازم برای 6 نفر:
کنسرو ماهی تن=2 قوطی(یا 1 کیلوگرم ماهی تن تازه)

پیاز متوسط=4 عدد
سیر=3 تا 4 پره
گوجه فرنگی=1 کیلوگرم
نخود سبز پخته=500 گرم(یا 1 قوطی متوسط کنسرو نخود سبز)
سیب زمینی اسلامبولی کوچک=700 گرم
فلفل قرمز تند=بمقدار کم

روغن زیتون=4 قاشق سوپخوری

آویشن=به مقدار کم(می توان از مقداری نعناع و ترخان استفاده کرد)
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:


در صورت استفاده از ماهی تن تازه،آن را پوست می گیریم و به قطعات کوچک،چهار گوش می بریم.بعد کمی نمک می زنیم و آن را با دو قاشق روغن زیتون کمی سرخ می کنیم.ماهی را از ظرف خارج می کنیم و پیاز خلال کرده را در
همان روغن و در همان ظرف کمی تفت می دهیم.سیر را می کوبیم و به ظرف پیاز اضافه می کنیم و بهم می زنیم.روی گوجه فرنگی ها آب جوش می دهیم و پوست آنها را کنده،خرد می کنیم و آنها را داخل پیاز می ریزیم.سیب زمینی را پوست می کنیم و داخل ظرف گوجه فرنگی می ریزیم. در ظرف را می بندیم و می گذاریم کمی بپزد. بعد ماهی و نخود را می ریزیم.کمی نمک و فلفل قرمز و آویشن خرد شده(یا نعناع و ترخان هم به آن اضافه می کنیم.دوباره در ظرف را می بندیم،حرارت را ملایم می کنیم تا تمام مواد پخته شوند و سس ته ظرف غلیظ شود.در صورت استفاده از کنسرو ماهی تن،آن را به همراه نخود در اواخر طبخ با سایر مواد مخلوط می کنیم

آمار وبلاگ