تبلیغات
سرور اختصاصی
خرید vpn مدل های لباس و آموزش آشپزی - شـله مشهـدی

مدل های لباس و آموزش آشپزی

مدل های لباس زنانه و دخترانه

پنجشنبه 9 مهر 1388

شـله مشهـدی

نویسنده: payam eshghy   طبقه بندی: انواع غذا، غذاهای ایرانی، 

مواد لازم

برای ۱۵ نفر

گوشت و گردن گوسفندی - یك كیلوگرم
لوبیا قرمز - یك پیمانه
لوبیا سفید - یك پیمانه
لوبیا چیتی - یك پیمانه
نخود - یك پیمانه
بلغور گندم - یك پیمانه
نمك، فلفل، دارچین و زنجبیل - به میزان لازم
برنج نیمه- دو پیمانه

طرز تهیه

 شله مشهدی

 

ابتدا تمام حبوبات خیس خورده از شب قبل را به همراه گوشت و پیاز خرد شده حرارت می‌دهیم تا كاملا پخته شود ، در حین پخت حبوبات، مرتب هم بزنید تا مواد كاملا له شود و به شكل حلیم دربیاید.

سپس در اواسط پخت، ادویه‌ها را اضافه كرده و دائم با گوشتكوب برقی یا دستی، مواد را مخلوط می‌كنیم تا له شود. غذا آماده سرو است و در آخر قیمه را روی شله می‌ریزیم.

نكات مهم:

 

1- از گوشت گوسفندی استفاده شود.

2- این غذا در حدود شش تا هفت ساعت روی حرارت، هم زده می‌شود.

3- شله مشهدی یكی از اصیل‌ترین غذاهای مشهد است

4- این غذا را با قیمه آماده كه شامل لپه، گوشت، پیاز و رب‌گوجه‌فرنگی است تزئین كنید.

آمار وبلاگ