تبلیغات
سرور اختصاصی
خرید vpn مدل های لباس و آموزش آشپزی - پیتزا انبه

مدل های لباس و آموزش آشپزی

مدل های لباس زنانه و دخترانه

پنجشنبه 9 مهر 1388

پیتزا انبه

نویسنده: payam eshghy   طبقه بندی: انواع پیتزا، انواع غذا، 

مواد لازم

انبه یك عدد

كالباس دودی ورقه شده 150 گرم

پنیر پیتزا مكعبی خرد شده 150 گرم

گوجه‌ فرنگی چری زرد نصف شده 12 عدد

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

پیتزا انبه

طرز تهیه

آرد و مایه را به همراه كمی نمك، در ظرف بزرگی ریخته، وسط آن را گود كنید. آب را به همراه سه قاشق غذاخوری روغن‌زیتون درون مواد بریزید. آنها را با هم خوب مخلوط كرده و روی سطح آن آرد بپاشید سپس ورز دهید تا نرم و یكدست شود.

خمیر آماده شده را درون ظرف برگردانید و روی آن را با پارچه نم‌دار یا پلاستیك چرب شده بپوشانید. صبر كنید خمیر 30 دقیقه در جای گرم بماند و اندازه آن دوبرابر شود.

خمیر را به شش قمست تقسیم كرده و هر قسمت را به صورت گلوله درآورید. هر گلوله را با كمك انگشتان به صورت یك دایره به قطر 15 سانتی‌متر پهن كنید به طوری كه لبه‌های آن كمی ضخیم‌تر باشد.

انبه را پوست كنده و هسته آن را درآورید. سپس آن را به صورت مكعبی خرد كنید. انبه خرد شده را به همراه كالباس روی خمیرها بچینید و روی آنها پنیر خرد شده و گوجه‌فرنگی چری قرار دهید، نمك و فلفل را به آن اضافه كنید. باقیمانده روغن را روی مینی‌پتیزاها بپاشید و آنها را به مدت 10 دقیقه درون فر 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت قرار دهید.

آمار وبلاگ