تبلیغات
سرور اختصاصی
خرید vpn مدل های لباس و آموزش آشپزی - کته تند

مدل های لباس و آموزش آشپزی

مدل های لباس زنانه و دخترانه

چهارشنبه 8 مهر 1388

کته تند

نویسنده: payam eshghy   طبقه بندی: انواع غذا، انواع پلو و چلو، 

مواد لازم

پیاز حلقه شده - یك عدد
مرغ - 150 گرم
برنج - سه پیمانه
آبغوره - نصف پیمانه
سبزی معطر در صورت تمایل - یك قاشق ‌غذاخوری
كره - 50 گرم
زردچوبه، نمك، كاری، فلفل و دارچین - به میزان‌ لازم
روغن - به میزان لازم

کته تند

طرز تهیه

درون یك قابلمه پیاز حلقه‌ شده را در روغن سرخ كرده، سپس تكه‌ های مرغ بدون استخوان را به آن اضافه می‌كنیم. كمی كه تفت خورد برنج و آب را به مواد اضافه كرده، همراه با آبغوره، نمك، كره، زردچوبه، كاری، دارچین و فلفل فراوان، در صورت تمایل كمی هم سبزی معطر می‌توانید اضافه كنید وقتی آب به خورد برنج رفت، كته را دم كرده پس از 40 دقیقه غذا حاضر است.

آمار وبلاگ