تبلیغات
سرور اختصاصی
خرید vpn مدل های لباس و آموزش آشپزی - سوپ قارچ و مرغ

مدل های لباس و آموزش آشپزی

مدل های لباس زنانه و دخترانه

چهارشنبه 8 مهر 1388

سوپ قارچ و مرغ

نویسنده: payam eshghy   طبقه بندی: انواع غذا، سوپ ها - پتاژها - کنسومه ها، 

مواد لازم


▪ قارچ= ۳۰۰گرم
▪ بال و گردن مرغ حدود ۳۰۰ گرم
▪ پیاز سرخ شده نصف قاشق غذاخوری
▪ هویج۲عدد
▪ نخود فرنگی ۵۰ گرم
▪ فلفل دلمه ای خرد شده یک قاشق غذاخوری
▪ جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری
▪ آرد گندم سه قاشق غذاخوری
▪ کره ۵۰ گرم
▪ شیر یک لیوان بزرگ
▪ خامه۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
▪ پودر سیر ۴/۱ قاشق چایخوری
▪ نمک و فلفل به میزان کافی


طرز تهیه

ابتدا قارچها را بشوئید و بصورت عمودی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ نمائید. بال و گردن مرغ را با پیاز سرخ شده و هویج که قبلاً شسته و خرد کرده اید و نخود فرنگی و فلفل دلمه ای و کمی نمک ودر صورت تمایل کمی زردچوبه تفت دهید و با یک استکان آب بگذارید بپزد تا آبش به اندازه ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری شود . سپس آرد را با کره کمی تفت دهید و نمک و فلفل را بیافزائید و شیر را کم کم اضافه نمائید تا آرد گلوله نشود، و مرتب بهم بزنید. استخوانهای مرغ را جدا نموده و با آب و ومخلفات آن به مخلوط آرداضافه نمائید. قارچ سرخ شده را نیز به سوپ اضافه نمائید. و مرتب سوپ را بهم بزنید در آخر پودر سیر را اضافه نموده و در صورتیکه غلظت سوپ مورد پسندتان بود جعفری را بیافزائید وگرنه اجازه دهید سوپ بیشتر بپزد تا غلیظ شود. سپس سوپ را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیافزائید.
توجه: این سوپ بسیار لذیذ است و در صورتیکه مرغ و نخود فرنگی و فلفل سبز را نیز حذف نمائید باز هم بسیار خوشمزه خواهد بود و در زمان بسیار کمی نیز حاضر می شود.

آمار وبلاگ