تبلیغات
سرور اختصاصی
خرید vpn مدل های لباس و آموزش آشپزی - کلوچه خرمایی

مدل های لباس و آموزش آشپزی

مدل های لباس زنانه و دخترانه

یکشنبه 17 آبان 1388

کلوچه خرمایی

نویسنده: payam eshghy   طبقه بندی: انواع غذا، انواع شیرینی، 

خداییش من خودم اینقدر این رو دوست دارم که نگو. از دست خودم بردم گذاشتم توی فریزر که هروقت یادم افتاد یدونه میارم بیرون و اونوقت تصور کنین که همیشه تازه است و با چایی و حتی قهوه چی مـــــیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشه؟!

در ضمن اصلا فکر نکنین که من چاقم یا چاق میشم. مثل مانکن( باورش با خودتون)

 حالا میپردازیم به اصل جریان

خمیر کلوچه:

یک استیک کره یا ۱/۲ پ

آرد ۳ و ۱/۴ پ

نمک کمی

زرده ۳ عدد

ماست ۱ پ

 اول آرد و کره را با هم زده تا یکدست بشه. بعد زرده و ماست و بیکینگ پودر رو اضافه و هم میزنیم تا خمیر یکدستی بشه که کمی هم چسبنده است . روش نایلون بکشین و بذارین توی یخچال نیم ساعتی که خمیر بهم بیاد.

مواد درونی کلوچه:

خرمای بی پوست و دونه که حاضریش رو اینجوری اینجا میفروشن ۱۰۰ گرم یا ۱ پ

پودرزیره کمی

دارچین کمی

گردوی پودر شده ۱/۲ پ

اینها رو در یک کاسه هم میزنیم تا یکدست بشه

پیچیدن کلوچه:

یک گلوله به اندازه یک نارنگی در دست گرد کرده و توش رو گود میکنیم و از مواد پر پیمون به اندازه ۱ ق غ پر لاش میزارین و  سرو ته این گلوله رو میبندین تا از جاییش مواد نزنه بیرون . خبی این خمیر اینه که خیلی راحت باهاش میشه کار کرد. گلوله های تو پر رو در سینی فر میچینیم و با کف دست روشون فشار میدیم تا کمی پهن بشه و بشکل کلوچه دربیاد و روش رو میتونین با مهر نقش بزنین. در فر از پیش گرم شده ۴۰۰ بمدت ۲۰- ۲۵ دیقه پخته تا حدی که رنگشون خیلی عوض نشه.

آمار وبلاگ