تبلیغات
سرور اختصاصی
خرید vpn مدل های لباس و آموزش آشپزی - كلم پلو شیرازی

مدل های لباس و آموزش آشپزی

مدل های لباس زنانه و دخترانه

یکشنبه 3 آبان 1388

كلم پلو شیرازی

نویسنده: payam eshghy   طبقه بندی: غذاهای ایرانی، انواع پلو و چلو، 

مواد لازم جهت پلو:
برنج = 6 پیمانه یا 1 كیلو
كلم خرد شده =1 كیلو
سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده =نیم كیلو
پیاز  = 2عدد
روغن، نمك، فلفل و آبلیمو  =به اندازه كافی
مواد لازم جهت كوفته ریزه:
گوشت چرخ كرده =300 گرم
آرد نخود چی =4 قاشق غذا خوری
پیاز =1عدد
روغن، نمك، فلفل و زرد چوبه=به اندازه كافی
طرز تهیه:


برنج را با مقداری نمك چند ساعت قبل خیس می كنیم، كلم ها را پوست كنده و به صورت خلال خرد و با  نمك و فلفل و زرد چوبه سرخ می كنیم و در حین سرخ شدن  دو قاشق آبلیمو به آن اضافه می كنیم.

سبزی را پس از اینكه تمیز كردیم شسته و خوب خرد می كنیم

برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه می جوشانیم،آبكش می كنیم، سبزی و كلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می كنیم و در قابلمه می ریزیم و دم می كنیم.
طرز تهیه كوفته ریزه:
پیاز را روی گوشت چرخ كرده رنده می كنیم. آرد نخودچی، نمك،فلفل و زرد چوبه را اضافه می  كنیم و خوب ورز می دهیم.و آنها را به صورت كوفته ریزه در می آوریم و سرخ می كنیم.. پیاز را هم خرد و سرخ می كنیم.
كوفته ها را وسط پلو می گذاریم تا همراه پلو دم بكشد.وقتی پلو دم كشید آن را در دیس می كشیم و با پیاز سرخ شده تزیین می كنیم.
نكته1:برای اینكه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را كه خرد می كنیم مقداری نمك به آن می زنیم، بعد سرخ می كنیم.
نكته2:می توانیم از كلم سر(قمری) یا كلم برگ استفاده كنیم.

آمار وبلاگ