تبلیغات
سرور اختصاصی
خرید vpn مدل های لباس و آموزش آشپزی - عدس پلو

مدل های لباس و آموزش آشپزی

مدل های لباس زنانه و دخترانه

چهارشنبه 29 مهر 1388

عدس پلو

نویسنده: payam eshghy   طبقه بندی: انواع پلو و چلو، غذاهای ایرانی، 

مواد لازم:
برنج=1 کیلو
عدس=250 گرم
قارچ=250 گرم
گوشت چرخ کرده=250 گرم

رب گوجه فرنگی=2 قاشق سوپخوری

روغن مایع=1 فنجان
پیاز سرخ شده=3 قاشق سوپخوری
زعفران سائیده=1 قاشق چایخوری
زرشک سرخ شده=3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بمقدار لازم
طرزتهیه:


برنج را شسته و با نمک خیس می کنیم. عدس را 3-2 ساعت قبل خیس کرده و می گذاریم با 3 فنجان آب بپزد تا آب آن کشیده شود.
گوشت چرخ کرده را با روغن و پیاز داغ تفت می دهیم. قارچ را حلقه حلقه می کنیم و با رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل به گوشت اضافه می کنیم . سپس یک فنجان آب به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد. عدس پخته شده را هم به گوشت و قارچ پخته اضافه کرده و پس از پختن برنج، آن را لابلای برنج می ریزیم. مقداری روغن روی برنج ریزیم و می گذاریم دم بکشد.
زرشک را در آخر روی پلو می ریزیم.

آمار وبلاگ