تبلیغات
سرور اختصاصی
خرید vpn مدل های لباس و آموزش آشپزی - قیمه پلو

مدل های لباس و آموزش آشپزی

مدل های لباس زنانه و دخترانه

سه شنبه 28 مهر 1388

قیمه پلو

نویسنده: payam eshghy   طبقه بندی: انواع پلو و چلو، غذاهای ایرانی، 

مواد لازم:
 روغن=100 گرم
 پیاز=2 عدد (250 گرم)
گوشت گوسفند= 350 گرم
زردچوبه= یک قاشق چایخوری
فلفل= نصف قاشق چایخوری

 رب گوجه فرنگی= یک قاشق غذاخوری

 لپه=70 گرم
 پودر فشرده مگی= یک بسته
 آب=750 میلی لیتر
 نمک= یک قاشق چایخوری
 برنج= 4 پیمانه
طرز تهیه:

روغن را حرارت داده و پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود
گوشت را به قطعات کوچک برش داده و 5 دقیقه همراه با پیاز تفت دهید.
زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید.
لپه را یک ساعت در آب خیس کرده سپس آب آن را جدا کرده و به بقیه مواد اضافهکنید.
پودر فشرده مگی را اضافه کرده و 2 دقیقه تفت دهید.

آب را اضافه کرده و 2-1 ساعت حرارت دهید.

مخلوط را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
برنج از قبل خیسانده شده را آبکش کرده سپس به قابلمه کمی روغن اضافه کرده و برنج و مخلوط را لایه لایه به قابلمه اضافه کنید.
قابلمه را با دمی بپوشانید و 45-30 دقیقه حرارت دهید

آمار وبلاگ