تبلیغات
سرور اختصاصی
خرید vpn مدل های لباس و آموزش آشپزی - كوفته شوید باقلا

مدل های لباس و آموزش آشپزی

مدل های لباس زنانه و دخترانه

پنجشنبه 23 مهر 1388

كوفته شوید باقلا

نویسنده: payam eshghy   طبقه بندی: انواع کوفته، 

مواد لازم:
گوشت چرخ كرده =300 گرم 
شوید=300 گرم 
باقلا سبز بدون پوست =300 گرم 
برنج =150 گرم

روغن=4 قاشق غذاخوری

نمك، فلفل، زردچوبه و دارچین =به میزان لازم 
تخم مرغ  =1 عدد
پیاز داغ =3 قاشق غذاخوری 
زعفران حل شده =1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :


باقلا را پاك كنید. پوست دوم آن ها را نیز درآورید، یعنی هر دو پوست دانه ی باقلا را جدا كنید.
شوید را هم پاك كرده و بشویید. بعد از اینكه آب اضافی آنها خارج شد، ریز خرد كنید.
از چند ساعت قبل برنج را خیس كنید.
گوشت، باقلا، شوید، برنج خیس شده، تخم مرغ ، 1 قاشق پیاز داغ، نمك، فلفل، كمی زردچوبه و زعفران را مخلوط
كرده و خوب ورز دهید تا مواد كوفته چسبندگی پیدا كند و كوفته ها هنگام پخت باز نشوند.
2 قاشق پیاز داغ را در قابلمه بریزید و با كمی روغن و زردچوبه تفت دهید و مقداری آب و زعفران حل شده داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید.
سپس از مواد كوفته به اندازه یك پرتقال كوچك برداشته، در دست گرد كنید و داخل آب جوش قابلمه بگذارید.
حرارت را كم كرده و بگذارید كوفته ها با حرارت ملایم بپزند و مغز پخت شوند.
در صورت دلخواه می توانید چند عدد آلو خشك و یك قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در آب كوفته بریزید

آمار وبلاگ