تبلیغات
سرور اختصاصی
خرید vpn مدل های لباس و آموزش آشپزی - میتلف با سس گوجه فرنگی

مدل های لباس و آموزش آشپزی

مدل های لباس زنانه و دخترانه

چهارشنبه 22 مهر 1388

میتلف با سس گوجه فرنگی

نویسنده: payam eshghy   طبقه بندی: انواع غذا، غذاهای گوشتی، 

مواد لازم:
گوشت بدون چربی دو بار چرخ شده= 750 گرم
كرفس خرد شده ریز= 2 پیمانه
آرد سوخاری= سه چهارم پیمانه 
شیر پاستوریزه= 5/1 پیمانه 
تخم مرغ=  1 عدد
پیاز سرخ شده ریز =3 قاشق غذاخوری

سبزی های معطر (نعناع، ترخون، مرزه)= 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی= 2 قاشق غذاخوری
زعفران= 1 قاشق چای خوری 
دارچین= 1 قاشق مرباخوری 
نمك و فلفل= به میزان دل خواه
روغن مایع=  4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:


ابتدا آرد سوخاری را در شیر سرد حل كرده و كنار می گذاریم.
سپس گوشت چرخ شده را همراه با نمك، فلفل، دارچین، زعفران، پیاز داغ، سبزی های معطر و تخم مرغ خام خوب مخلوط می كنیم.
كرفس خرد شده ی ریز را با 2 قاشق غذاخوری روغن مایع كمی تفت می دهیم و به مواد گوشتی اضافه می كنیم.
مخلوط شیر و آرد سوخاری را نیز اضافه می كنیم و خوب ورز می دهیم.
سپس در ته قالب مكعب مستطیل به ابعاد 10× 30 سانتی متر، كاغذ روغنی می اندازیم و مایه ی متیلف را به صورت یك جا در قالب ریخته و با دست مرطوب فشار می دهیم تا به طور كامل فشرده و بدون منفذ شود.
بعد سطح آن را صاف كرده و رب گوجه فرنگی را، با 2 قاشق غذاخوری روغن مایع باقی مانده مخلوط نموده و روی سطح گوشت می مالیم.
درب ظرف را با كاغذ آلومینیوم می بندیم و به مدت 5/1 ساعت در طبقه ی دوم فر با حرارت 350 درجه ی فارنهایت یا 175درجه ی سانتی گراد، می پزیم.
باید توجه كنیم كه فر را از یك ربع قبل روشن كرده و پس از پخته شدن، سس گوجه فرنگی را در ظرف مناسبی ریخته و متیلف را در دیس برمی گردانیم.
آن گاه با كارد تیز آن را برش داده و از سس باقی مانده، بر روی متیلف می ریزیم و اطراف آن را با هویج پخته شده، سیب زمینی سرخ شده یا هر نوع سبزیجات فصل پخته شده تزیین می كنیم.

آمار وبلاگ