تبلیغات
سرور اختصاصی
خرید vpn مدل های لباس و آموزش آشپزی - سوشی با گوشت

مدل های لباس و آموزش آشپزی

مدل های لباس زنانه و دخترانه

شنبه 18 مهر 1388

سوشی با گوشت

نویسنده: payam eshghy   طبقه بندی: غذاهای ایرانی، غذاهای گوشتی، 

سوشی یک غذای ژاپنی است که در آن از جلبک دریایی استفاده می شود
ولی می توان به  جای جلبک از برگ مو استفاده کرد.
مواد لازم :
آب =   3  اِستكان
سركه =  3/1 اِستكان
شكر = 3/1 اِستكان
نمك =  3 قاشق چایخوری

جلبك دریایی یا برگ مو  =  4 تكه 20×20 و  ۴تكه20×4

مواد لازم  داخل رُل  :
اسفناج =  4 پر
ران گوساله =  100 گرم
شكر = 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ  = 2 عدد
ترشی زنجبیل رنده شده = 60 گرم
نمك  = 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه :


سركه و شكرو نمك را با همزن خوب به هم می زنیم تا تبدیل به سس شودكه همراه
 غذاخورده می شود . برنج را همراه نمك و آب بصورت صافی درست می كنیم پس از
دم كشیدن می گذاریم تا مقداری خنك شود.گوشت گوساله را پخته و به صورت 
نوارهایی باریك برش می زنیم.
تخم مرغها را پخته و پوست می كنیم.اسفناج ها را در مقداری آب و نمك می پزیم. یك
 تكه حصیر بامبو را باز می كنیم.(استفاده از حصیر برای بهتر لوله شدن جلبك دریایی
 است).نوار باریك 4×20 سانتیمتری را در وسط جلبك دریایی20×20 از بالا به پایین باز

می كنیم. این كار برای محكم تر شدن كمر جلبك است كه در هنگام لوله كردن از وسط

ترك نخورد . یك لایه برنج روی جلبك یا برگ مو ریخته بطوریكه بالا و پایین آن حداقل 4 
سانتیمتر خالی باشد.برنج باید یكدست و به قطر یك سانتیمتر پهن شود اكنون با 
انگشت از راست به چپ یك سانتیمتر از برنج را با دست خالی می كنیم این خط در 
جهت عكس نوار جبلك است  سپس یك لایه گوشت و یك لایه اسفناج و یا لایه نازك
 كدو را در محل خالی قرار می دهیم وبه آرامی از طرف نوار جلبك دریایی4 سانتیمتری
جلبك را لوله می كنیم. پس از لوله كردن،جلبك را 4 سانتیمتر با چاقوی تیز برش می
زنیم. غذا آماده سِرو است. امیدوارم خوشتون اومده باشه .

آمار وبلاگ